Steylaerts Verona Cyclocrossteam

Bart stelde erg trots "zijn" nieuwe veldritteam voor in de toonzaal van hoofdsponsor Steylaerts te Temse. Verona ramen en deuren uit Booischot wordt tweede naamsponsor.

Vanaf dit seizoen zal je Bart als sportief directeur langs de zijlijn van de veldritten "zijn" renners zien aanmoedigen. Zijn renners dat zijn Maud Kaphteijns, Bram Merlier, Marcel Meisen en Gianni Vermeersch.

Maud Kaptheijns zal trachten als eerstejaarsprof bij de vrouwen haar vrouwtje te staan, ze heeft naar eigen zeggen al heel wat opgestoken van de bostrainingen die ze samen met Bart afwerkte. Haar ambitie is te kunnen wedijveren met de gevestigde namen bij de profs al zal dit lastig uiteraard niet zo evident zijn.

Ook in het circuit van oa de Moedige Veldrijder zal de ploeg te zien zijn gelet Braam Merlier sinds kort ook tot de ploeg behoort. Voor de sponsor is ook dit deel van het veldritcircuit van groot belang aangezien ze ook mikken op bekendheid in de regio.

Grote namen binnen de ploeg zijn Marcel Meisen die de voorbije jaren door deelnames aan crossen in het buitenland een mooie rangschikking heeft op de UCI ranking en wel eens zou kunnen verrassen.

Uithangbord is Gianni Vermeersch... Een speelvogel die wanneer het moet ook ernstig met zijn vak kan bezig zijn. Aan hem om ook dit aspect te tonen in het komende seizoen!

Je kan de ploegresultaten volgen op http://www.steylaerts-verona.be